Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. srpna 2019 8:55
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

A$AP Rocky se vrátil do Evropy, fanoušky ve Finsku nechal skandovat „f*ck Sweden“

HUDBA
Uložit Uložené

Fanoušci na finském festivalu jen pár stovek kilometrů od místa, kde strávil Rocky měsíc za mřížemi, dali jasně najevo, co si o švédských praktikách myslí.

Podobně jako rapoví interpreti, i jejich fanoušci dokáží být velmi upřímní a dát klidně i hromadně najevo své znepokojení. To se ukázalo i v případě A$AP Rockyho nedávného koncertu ve Finsku, kam se vrátil jen pár dní poté, co mu ze Švédska byla doručena zpráva, že je vinen v případě fyzického napadení muže. 

Videozáznam zveřejněný na jeho Instagramu ale nasvědčoval, že americký raper jednal v sebeobraně. Fanoušci tak cítili křivdu, že jejich oblíbený interpret strávil podle jejich názoru bezdůvodně měsíc za mřížemi, údajně dokonce v nelidských podmínkách.

Doporučeno
Justin Bieber, Nicki Minaj, Post Malone a desítky dalších bojují za svobodu ASAP Rockyho. Prý ho drží v nelidských podmínkách Justin Bieber, Nicki Minaj, Post Malone a desítky dalších bojují za svobodu ASAP Rockyho. Prý ho drží v nelidských podmínkách 11. července 2019 9:28

Nyní, když se Rocky objevil na Blockfestu ve finském městě Tampere jen přibližně 400 kilometrů od Stockholmu, návštěvníci se pod pódiem rozvášnili natolik, že začali sborově skandovat „f*ck Sweden“. Vzkaz, který asi překládat nemusíme, A$AP Rocky nezastavil, i když pravděpodobně mohl.

V konečném důsledku mu už sice nic nehrozí, přesto pravděpodobně nejde o nejprofesionálnější přístup, což mu aktuálně vyčítá i veřejnost.

Doporučeno
Pokud nepropustíte ASAP Rockyho, nechám vybuchnout švédské velvyslanectví. Fanynku museli kvůli výhrůžkám zatknout Pokud nepropustíte ASAP Rockyho, nechám vybuchnout švédské velvyslanectví. Fanynku museli kvůli výhrůžkám zatknout 27. července 2019 15:01
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Newinflux (@newinflux),

Domů
Sdílet
Diskuse