Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. srpna 2019 16:36
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

19 minút z hry Avengers predstavuje Hulka či Iron Mana bojujúcich na Golden Gate Bridge

19 minút z hry Avengers predstavuje Hulka či Iron Mana bojujúcich na Golden Gate Bridge
Zdroj: Crystal Dynamics
TECH
Uložit Uložené

Slávny most nebude po ich zásahu tým, čím býval.

Ešte v júni sme ti predstavili prvý trailer k očakávanej novinke Marvel’s Avengers: 'A-Day' od štúdia Crystal Dynamics (séria Tomb Raider) spolupracujúcich s Eidos-Montreal, Crystal Northwest a Nixxes Software.

Doporučeno
Pavel Kacerle pracuje pro Marvel. V domě Roberta Downeyho Jr. cvičil kung-fu a na Asgardu pracoval 15 hodin denně (Rozhovor) Pavel Kacerle pracuje pro Marvel. V domě Roberta Downeyho Jr. cvičil kung-fu a na Asgardu pracoval 15 hodin denně (Rozhovor) 6. května 2019 14:49

V nižšie priloženej 19-minútovej ukážke zverejnenej počas prebiehajúceho Gamescomu 2019 môžeš vidieť boje na Golden Gate Bridge. V hre sa konkrétne postavíme za hrdinov ako Captain America, Thor, Black Widow, Hulk a Iron Man. Ďalšie postavy známe z filmov a komiksov od Marvelu pribudnú časom prostredníctvom updatu.

Golden Gate Bridge by mal byť z hľadiska príbehu začiatkom konca Avengers. Práve deštrukcia mosta bude totiž pripisovaná našim hrdinom, ktorí sa na dlhých 5 rokov stiahnu zo scény. Ako inak však svet začne po danej dobe ohrozovať zlo, a tak sa partia dáva opätovne dokopy.

Marvel’s Avengers: 'A-Day' je vytvorená pre klasický singel player, ale taktiež pre spoluprácu štyroch hráčov. Avengerov sa dočkáme 15. mája (květen) 2020. Viac informácií o hre sa dočítaš v nasledujúcom vlákne.

Doporučeno
Avengers se představují ve zbrusu nové hře! Akční pecka přijde už příští rok Avengers se představují ve zbrusu nové hře! Akční pecka přijde už příští rok 11. června 2019 8:06
Domů
Sdílet
Diskuse