Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. srpna 2019 20:33
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Rambo bez milosti seká končetiny nepřátel. Aby ochránil rodinu, prolije litry krve

Rambo bez milosti seká končetiny nepřátel. Aby ochránil rodinu, prolije litry krve
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Starý veterán vraždí nepřátele po desítkách.

Zřejmě poslední Rambo s příznačným podtitulem Last Blood dokazuje, že ani v 73 letech nedaruje svým protivníkům nic zadarmo. Nebojácný John se v nové části přesouvá do Mexika, kde se setkává s vnučkou své přítelkyně Mary, o níž mluví jako o vlastní rodině.

Když se nevinná dívka dostane do spárů mexického kartelu, dobře vycvičený bojovník neváhá a pouští se do další napínavé akce. A ano, i tentokrát poteče krev proudem a končetiny budou poletovat kolem. Kromě toho se však náš hrdina popere s post-traumatickou stresovou poruchou.

S Rambem jsme se naposledy setkali v roce 2008 (režie Sylvester Stallone). Už tehdy nepatřil herec mezi nejmladší hollywoodské herce, ale dokázal, že na to má.

Zhruba o 11 let později bude muset oprášit své schopnosti, aby zabojoval proti překupníkům s bílým masem. A upoutávka mluví jasně – i ve svém vyšším věku všechny pořádně potrápí.

Film režíroval Adrian Grunberg (Get the Gringo) a o scénář se spolu se Sylvesterem postaral Matt Cirulnick. Česká premiéra je naplánována na 19. září 2019. Více se o filmu dočteš v tomto vlákně.

Domů
Sdílet
Diskuse