Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. srpna 2019 8:52
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Já jsem ten vyvolený, řekl hrdě Donald Trump s pohledem na oblohu. Odpověděl tak na otázku, kdo vyřeší vztahy s Čínou

ZAJÍMAVOSTI ČÍNA GRÓNSKO
Uložit Uložené

Trump perlí stále častěji.

Americký prezident Donald Trump je studnice bizarních momentů. Nedávno chtěl koupit Grónsko, za což byl celému světu pro smích. Země je samosprávným územím Dánského království a „nabídku“ Trumpa rázně odmítla a vzkázalo, že Grónsko není na prodej.

Americký prezident nezůstal své pověsti nic dlužen a na Twitter zavěsil fotografii zlatého mrakodrapu mezi domky. „I promise not to do this to Greenland!“ napsal pod fotku. Navíc zrušil návštěvu Dánska. Netrvalo dlouho a máme tu další skvost. Na nedávné tiskovce se nazval „vyvoleným“, který zachrání vztahy mezi USA a Čínou, informuje Independent.

Doporučeno
Trump se vysmívá Grónsku. Na Twitter přidal fotomontáž zlatého mrakodrapu mezi dřevěnými domky Trump se vysmívá Grónsku. Na Twitter přidal fotomontáž zlatého mrakodrapu mezi dřevěnými domky 20. srpna 2019 10:31

Jen mimochodem, právě on je hlavním důvodem, proč jsou obchodní vztahy na bodu mrazu. Dodal, že proti Číně „vyhrál“ a je ten, kdo vrátí vše do normálu. „Někdo to udělat musí,“ řekl novinářům. „Já jsem ten vyvolený.“

Domů
Sdílet
Diskuse