Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. srpna 2019 23:09
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Pred a po CGI: Ako vznikol súboj Captaina Americu so svojím mladším ja?

Pred a po CGI: Ako vznikol súboj Captaina Americu so svojím mladším ja?
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

I can do this all day.

Marvel Entertainment na svojom Youtube účte zdieľa mnohé pozoruhodné videá a nedávno nás stihli potešiť nahliadnutím na nakrúcanie súboja Captaina proti Captainovi. Zo záberov vo videu môžeš vidieť, že celá scéna za dvojicou mužov je tvorená zeleným plátnom, a teda jediné reálne objekty na pľaci tvoria predstavitelia Captaina Americu (dvojníci Chrisa Evansa, ktorým bola dorobená hercova hlava) a most postavený v štúdiu.

Doporučeno
Pavel Kacerle pracuje pro Marvel. V domě Roberta Downeyho Jr. cvičil kung-fu a na Asgardu pracoval 15 hodin denně (Rozhovor) Pavel Kacerle pracuje pro Marvel. V domě Roberta Downeyho Jr. cvičil kung-fu a na Asgardu pracoval 15 hodin denně (Rozhovor) 6. května 2019 14:49

Za touto skelou prácou pod dohľadom VFX supervízora Dana Deleeuwa stáli spoločnosti DNEG a Lola VFX. Druhí menovaní sa podieľali na amerických blockbusteroch, ako Captain Marvel či Solo: A Star Wars Story. Firmy ďalej spolupracovali napríklad na The Fate of the Furious. Ich tvorba sa však dotýka ďalších desiatok veľkých hitov.

Deeleuw pre fanúšikov ďalej prezradil, že dvojica Captainov mala pôvodne bojovať bez helmy. Vzhľadom na to, že by boli diváci zmätení, kto je kto, dostal jeden z predstaviteľov Capa digitálne vyrobenú helmu.

Domů
Sdílet
Diskuse