Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. srpna 2019 15:14
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Taylor Swift má plán, jak ušetřit skoro 300 milionů. Celoživotní tvorbu přezpívá ještě jednou

HUDBA
Uložit Uložené

Poté, co byly její nahrávky prodány původním vydavatelstvím novému majiteli, se zpěvačka rozhodla zakročit.

Před pár týdny kolem sebe vytvořila obrovský chaos zpěvačka Taylor Swift poté, co přidala dlouhý příspěvek, kde tvrdila, že její tvorbu ukradl Scooter Braun. Ten ji koupil od původního vydavatelství Big Machine Records i se zbytkem podstatně méně známých interpretů za přibližně 300 milionů dolarů. Součástí dohody tedy bylo i více než 13 let tvorby populární Taylor Swift.

Doporučeno
Taylor Swift ztratila práva na většinu své tvorby. Píše o šikaně od Kanyeho Westa, obul se do ní i Justin Bieber Taylor Swift ztratila práva na většinu své tvorby. Píše o šikaně od Kanyeho Westa, obul se do ní i Justin Bieber 1. července 2019 10:34

Zpěvačka na internetu rozběhla válku známých osobností, jedni se jí zastávali, jiní tvrdili, že lže a jejím jediným cílem je udělat ze sebe oběť. Údajně totiž několikrát dostala nabídku původní nahrávky koupit, vždy však odmítla.

Nyní v rozhovoru pro CBS potvrdila, že se chystá zavřít do studia a znovu nahrát všechny skladby ještě jednou. S tímto nápadem přišla kolegyně Kelly Clarkson na svém Twitteru. Tomu se říká nápad za skoro 300 milionů dolarů.

Pro Taylor Swift to bude znamenat hodně práce, protože je aktivní zpěvačkou již od roku 2004. Od té doby stihla nahrát skoro desítku projektů, dokud nezrušila dohodu s Big Machine Records.

Domů
Sdílet
Diskuse