Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. srpna 2019 18:03
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Miley Cyrus je znepokojena, že Liam Hemsworth požádal o rozvod. Nečekala, že přijde tak brzy

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Zpěvačka už stihla nahrát i rozlučkovou skladbu, přesto však ještě nebyla připravena na rozvodové řízení.

Již před více než týdnem jsme se oficiálně dozvěděli, že ani ne roční manželství Miley Cyrus a Liama Hemswortha je na konci. Důvodem má být, že si zpěvačka našla novou spřízněnou duši, kterou má být modelka Kaitlyn Carter.

Cyrus už dříve přiznala, že je bisexuálka, zároveň od prosince 2018 jsme byli vícekrát svědky zpráv o nefunkčním manželství, přesto fanoušci tohoto páru neskrývali překvapení. 

Nyní se dozvídáme, že ho neskrývala ani samotná Miley, když se dozvěděla, že Hemsworth již podal oficiální žádost o rozvod. „Neočekávala to, je trochu zklamaná, daří se jí však dobře a podle všeho se už posunula dál,“ prozradil zdroj blízký zpěvačce pro People

Doporučeno
Miley Cyrus je znepokojena, že Liam Hemsworth požádal o rozvod. Nečekala, že přijde tak brzy Miley Cyrus je znepokojena, že Liam Hemsworth požádal o rozvod. Nečekala, že přijde tak brzy 22. srpna 2019 18:03

Před pár dny popová hvězda zveřejnila i rozlučkovou skladbu, kterou se pravděpodobně snaží i edukovat ostatních. Přidala i doprovodný příspěvek o tom, jak se každý člověk pomalu mění a vyvíjí, což se v jejím případě odrazilo i na názoru na manželství s australským hercem. 

„Byl to ráj, ale je čas jít,“ dodává ve skladbě a také prozrazuje, že se bude loučit s úsměvem. Po rozvodu podle jejích vlastních slov nebude muset pít alkohol ani brát drogy.

Doporučeno
Miley Cyrus se loučí s manželem v nové skladbě: Byl to ráj, ale je čas jít, léky ani alkohol nepotřebuji Miley Cyrus se loučí s manželem v nové skladbě: Byl to ráj, ale je čas jít, léky ani alkohol nepotřebuji 16. srpna 2019 17:59
Zpět
Sdílet
Diskuse