Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. srpna 2019 8:43
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Režisér Jokera by chtěl natočit i pokračování. Proč ho Joaquin Phoenix zpočátku nechtěl hrát?

Režisér Jokera by chtěl natočit i pokračování. Proč ho Joaquin Phoenix zpočátku nechtěl hrát?
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Režisér Todd Phillips a herec Joaquin Phoenix se v nedávných rozhovorech rozpovídali ohledně Jokera a jeho možné budoucnosti.

Nový Joker s Joaquinem Phoenixem ještě ani nedorazil do našich kin a na internetu se již pomalu šeptá o pokračování. Jak totiž uvedl režisér snímku Todd Phillips (The Hangover, War Dogs) v nedávném rozhovoru pro Total Film, podle něj je tu určitě potenciál pro další díl. Vše by ale samozřejmě záleželo na ochotě zúčastněných stran a dobrém příběhu.

„Řeknu vám jednu věc. S Joaquinem Phoenixem bych natočil cokoliv, a to kterýkoli den v týdnu. Na světě prostě není nikdo jako on. Pokud by tedy byl ochotný si roli zopakovat, první film by dokázal vydělat a studio Warner Bros. by s dvojkou souhlasilo, myslím, že bychom dokázali vymyslet něco velmi cool,“ prozradil Phillips.

Na dohady o pokračování je ale přeci jen asi ještě příliš brzy. Mnohem zajímavější novinkou je skutečnost, že Phoenix zpočátku neřekl Jokerovi ano hned. „Když se teď ohlédnu zpátky, nechápu, proč mi to trvalo tak dlouho,“ přiznal herec, který se podle svých slov i trochu bál. Dodal však, že za jeho váhání mohlo i vyobrazení postav v současných komiksových či superhrdinských filmech.

„Podle mě jsou v těchto filmech příliš zjednodušené archetypy, kvůli čemuž je velmi snadné někoho označit za dobrého nebo špatného. A to není pro mě,“ zakončil Phoenix. Je tedy jasné, že Joaquinův Joker bude mnohem komplexnější postavou, kterou nebude možné jen tak jednoduše zařadit. A my se už nemůžeme dočkat 3. října 2019, kdy si film konečně vychutnáme na velkém plátně. Pro více informací klikej sem.

Domů
Sdílet
Diskuse