Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. srpna 2019 11:43
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

2-hodinový dokument odhalí tajomstvá a skutočný príbeh prekliateho domu z hororu Conjuring

2-hodinový dokument odhalí tajomstvá a skutočný príbeh prekliateho domu z hororu Conjuring
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Na Halloween uvidíme špeciálny dokument o dome, ktorý inšpiroval The Conjuring.

Ak sa nejaký horor natočí podľa skutočných udalostí, je vždy zaujímavé sledovať, nakoľko sa ich držal a koľko si toho prikrášlil. My už vieme, že séria Conjuring sa histórie nedrží, čo je úplne v poriadku, keďže tieto filmy treba zdramatizovať, čo sa režisérovi Jamesovi Wanovi aj skvele podarilo.

Ak však prídu projekty poukazujúce na tieto rozdielnosti, niekedy dokážu diváka strhnúť. To by sa mohlo podariť aj v prípade dokumentu o dome, ktorý inšpiroval udalosti The Conjuring. 


Unilad informuje o tom, že Ghost Adventures zaoberajúci sa podobnými prípadmi aktuálne vyšetruje záhady okolo filmu Conjuring a udalostí, ktoré zobrazuje. Jeden z ich vyšetrovateľov sa na Twitteri pochválil s tým, že objavili niečo, na čo ešte nikto predtým nepoukázal. Obľúbený seriál sa k tejto epizóde dostane presne na Halloween, a teda 31. októbra 2019. Mal by byť dlhý cez 2 hodiny.

Domů
Sdílet
Diskuse