Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento obsah vznikl ve spolupráci se společností adidas. 
23. srpna 2019 17:24
Čas čtení 0:00
Sponzorovaný obsah

Přivítej nové adidas Ozweego ve velkém stylu na lodi v centru Prahy s DJem Nobodylistenem

MÓDA ADIDAS
Uložit Uložené

Přijď si užít kreativní workshopy, drinky, DJ set v podání Nobodylistena a spoustu dalších aktivit již 24. srpna na lodi Cargo Gallery v srdci stověžaté Prahy.

Nový model adidas Ozweego nám ve skutečnosti přinesla devadesátá léta, odkud pocházejí i ledvinky a spousta dalších věcí, bez kterých si dnes nedokážeme představit den. Tenisky inspirované minulostí znovuzrozené pro novou generaci tvůrců nyní budeme mít možnost přivítat ve velkém stylu – na lodi přímo v srdci Prahy

Cargo Gallery se 24. srpna promění v obrovskou tvůrčí dílnu. Během celého dne budou k dispozici různé workshopy pro kreativce, budeš si moci například nadesignovat vlastní ledvinku nebo tetování. K dispozici bude také graffiti stěna.

To vše za doprovodu skvělé hudby v podaní No Sleep Club DJs Brook a Bxston. Ve velkém stylu završí párty na Vltavě DJ Nobodylisten. Program začíná už ve 12:00 a končí ve večerních hodinách, můžeš se tedy připravit na příjemný den strávený v kruhu umělců, hudebníků, ale i lidí z Footshopu, pod jehož záštitou událost vzniká. 

Na závěr ještě máme důležité upozornění, pásku z eventu nevyhazujte, když s ní přijdeš do Footshopu ve Vnitroblocku nebo na Příkopě do 15. září a koupíš si nový model Ozweego, dostaneš i stylovou ledvinku adidas Originals.

Událost: adidas Ozweego párty
Kdy: 24. srpna 2019
Kde: Cargo Gallery, Praha
Start: 12:00
Doprovodný program: kreativní workshopy, graffiti wall, custom ledvinky, tetovačky a další
Hudební program: No Sleep Club DJs Brook a Bxston, DJ Nobodylisten
Vstup: Zdarma

Privítaj nové adidas Ozweego s Nobodylistenom vo veľkom štýle na lodi v centre Prahy
Privítaj nové adidas Ozweego s Nobodylistenom vo veľkom štýle na lodi v centre Prahy
Domů
Sdílet
Diskuse