Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. srpna 2019 10:41
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Kit Harington alias Jon Snow si zahraje v nové marvelovce

Kit Harington alias Jon Snow si zahraje v nové marvelovce
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Ještě není jasné, jakou postavu ztvární.

Game of Thrones máme za sebou. Někteří byli spokojeni, jiní nespokojeni. Dnes je to však už tak trochu jedno, v čase se vrátit neumíme. Avšak můžeme se těšit na to, v jakých filmech uvidíme naše oblíbené hvězdy, protože budou mít mnohem více času i na jiné projekty. No a podle nejnovějších informací uvidíme Kita Harington v MCU, píše Collider.

Je to tedy příjemná náplast, protože budoucnost Spideyho v Marvel Cinematic Universe není jistá. To, koho si Jon Snow zahraje, je ještě sporné. We know nothing. Herec zatím jen prozradil, že bude spolupracovat s producentem Kevinem Feigeem na blíže nespecifikované superhrdinské sérii.

Dnes můžeme jen hádat, jakou postavu Kit ztvární a na výběr toho máme opravdu hodně. V červenci jsme ti přinesli zprávu, jaké filmy Marvel Studios v rámci Fáze 4 chystá. Studio ohlásilo 5 nejbližších filmů. V kině bychom je měli vidět postupně v tomto pořadí: Black Widow (1. Květen 2020), Eternals (5. listopad 2020), Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (12. únor 2021), Doctor Strange in the Multiverse of Madness (7. květen 2021) a Thor: Love and Thunder (5. listopad 2021).

Můžeme se těšit i na zajímavé seriály, konkrétně jde o Falcon and Winter Soldier (podzim 2020), WandaVision (jaro 2021 3), Loki (jaro 2021), What If? (léto 2021) a Hawkeye (podzim 2021). Na jakou marveláckou postavu by se podle tebe Kit Harington hodil?

Domů
Sdílet
Diskuse