Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. srpna 2019 16:50
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Donald Trump chtěl, aby mu A$AP Rocky poděkoval. Raper mu už neodepsal

HUDBA
Uložit Uložené

Bílý dům si chtěl podle všeho na pomoci americkému raperovi z vězení udělat dobré jméno před stovkami tisíc jeho fanoušků – nepodařilo se.

Když Bílý dům začal během července pracovat na propuštění amerického rapera Rockyho z vězení ve Švédsku, jediná podmínka měla být podle Vice, aby se veřejně poděkoval, když bude po všem. V té době měl údajně manažer říct, že to nebude absolutně žádný problém, a tak začal Donald Trump jednat.

Švédského premiéra veřejně vyzval, aby upozornil úřady, že hlava A$AP je ve vězení neoprávněně. Velmi rychle však dostal odpověď, že s tím nemůže a ani nechce nic udělat. Raperovi tedy ve skutečnosti prezident nepomohl, Bílý dům však přesto trval na tom, aby po nedávném propuštění poděkoval.

Doporučeno
Do Švédska se už nikdy nevrátím, tvrdí A$AP Rocky Do Švédska se už nikdy nevrátím, tvrdí A$AP Rocky 4. srpna 2019 14:05

Údajně se Flacko nejprve přes manažera vymlouval, že je z celé situace unavený a ozve se, když si po příletu domů odpočine. Dva dny po propuštění měl přestat se zástupci Donalda Trumpa komunikovat úplně a možná by podle kompetentních stačil i soukromý telefonát.

„Všechno, co měl udělat, bylo absolvovat dvouminutový hovor a říct děkuji,“ reaguje Darrell Scott za Trumpa. Původně iniciovala zapojení Donalda Trumpa dvojice Kanye West a Kim Kardashian.

Doporučeno
A$AP Rocky se vrátil do Evropy, fanoušky ve Finsku nechal skandovat „f*ck Sweden“ A$AP Rocky se vrátil do Evropy, fanoušky ve Finsku nechal skandovat „f*ck Sweden“ 20. srpna 2019 8:55
Domů
Sdílet
Diskuse