Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. srpna 2019 15:59
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Opilý Čech začal v hospodě střílet na barmana, protože mu nechtěl dovolit kouřit uvnitř podniku

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Muže už zadrželi policisté.

Opilý Čech vytáhl v hospodě svou legálně drženou zbraň a začal střílet kolem sebe. Případ se odehrál v středečních nočních hodinách, když v jednom z barů ve městě Ostrov v okrese Karlovy Vary 43letý štamgast odmítl přijmout výsledek hádky s barmanem, upozornil server iDnes.cz.

Ten mu uvnitř podniku zakázal kouřit, což muže rozhodilo natolik, že několikrát vystřelil směrem k barmanovi, po vchodových dveřích a nakonec i po bezpečnostní kameře. Barman skrytým tlačítkem přivolal bezpečnostní službu, která zburcovala i policii.

Chlapík se zbraní však odmítal pistoli položit a na chvíli se potyčka změnila na velké drama. Dva hosty, kteří s ním seděli za stolem, odmítal pustit pryč, na což musel reagovat policejní vyjednavač.

Drama naštěstí skončilo bez zbytečných tragických následků. Muž nadýchal více než 2,5 promile a policisté ho rovnou zatkli, přičemž nyní mu za vydírání a výtržnictví hrozí až 8 let vězení.

Domů
Sdílet
Diskuse