Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. srpna 2019 12:22
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Šťastlivec si domů odnáší přes 2 miliardy korun. Vyhrál hlavní výhru v Eurojackpotu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Ve hře Eurojackpot padla nejvyšší možná výhra.

Ve hře Eurojackpot je nejvyšší možná výhra 90 milionů eur, tedy přes 2 miliardy korun. Pokud se tato částka naplní, všechny ostatní sázky vytvářejí následující jackpot. Hra je mezi sázkaři populární zejména proto, že oproti běžným loteriím máš šanci na jackpot 1 ku 95 milionům, zatímco u konkurence tato šance dosahuje úrovně až 1 ku 140 milionům, upozornily TVNoviny.sk.


Možná si to uvědomoval i šťastný Fin, který se v posledních hodinách stal majitelem hlavní výhry. Identita výherce samozřejmě zatím nebyla odhalena, a zřejmě to tak šťastlivec bude chtít udržet i nadále, ale známe alespoň výherní čísla, která mu jackpot přinesla. Fin vsadil na kombinaci 15-18-19-41-42.


V následujících týdnech se bude muset přihlásit s výherním tiketem, aby mohla být celá operace úspěšně zkompletována a on si mohl převzít výherní částku. Jde o první maximální jackpot od jara tohoto roku, když si dva hráči museli částku 90 milionů eur rozdělit. První polovina směřovala do Polska a druhá zase do Německa.

Šťastlivec si domov odnáša 90 miliónov eur. Vyhral hlavnú výhru v Eurojackpote
Šťastlivec si domov odnáša 90 miliónov eur. Vyhral hlavnú výhru v Eurojackpote Zdroj: Tim Reckmann/Flickr
Zpět
Sdílet
Diskuse