Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. srpna 2019 16:06
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Kdo Sharlotě píše texty, proč se pomlouvaly s Aless a jak reaguje na řeči o kopírování Cardi B? (Interhejty)

REFRESHER ČESKÝ RAP INTERHEJTY
Uložit Uložené

Sleduj nový díl Interhejtů, ve kterých se tentokrát představuje česká raperka Sharlota.

Na světě je nový díl seriálu Interhejty, v rámci kterého dáváme vždy jiné známé osobnosti možnost reagovat na (většinou) negativní komentáře. Tentokrát přijala pozvání česká raperka Sharlota, která je známá také tím, že se nebojí kontroverze v textech i videoklipech.

Její fanoušci i hejteři v komentářích nejčastěji řeší, že si texty nepíše sama, že kopíruje známé raperky z Ameriky a je odvážnější, než se jim líbí. Útočí na vydavatelství, ve kterém se nachází, případně píší úchylnosti. My jsme pro interpretku vybrali mnoho podnětů z různých oblastí, a tak si budeš mít možnost vyslechnout její názor a perspektivu.

Vyprávěla i o svém vztahu se slovenskou kolegyní Aless, jak funguje psaní textů v Blakkwoodu a mnoho dalšího. Dostali jsme se i k jejímu Instagramu a placeným spolupracím, více se už ale dozvíš v samotném videu.

Doporučeno
REFRESHER dívka Sharlota: Za post na Instagram si v tuto chvíli vydělám víc než za koncert, chci pomáhat lidem REFRESHER dívka Sharlota: Za post na Instagram si v tuto chvíli vydělám víc než za koncert, chci pomáhat lidem 20. srpna 2019 16:20
Domů
Sdílet
Diskuse