Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. srpna 2019 19:47
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Do Eda Sheerana se obouvá legenda grime scény. Prý krade styl, aby se zalíbil rapovým fanouškům

HUDBA ED SHEERAN
Uložit Uložené

Wiley zaútočil na Twitteru a Instagramu na Eda Sheerana, kterého se následně zastal Stormzy.

Legendární raper Wiley v sérii Tweetů zaútočil na nejpopulárnějšího zpěváka planety, kterému vyčítá, že se chce přiživit na obrovském rozmachu grime stylu. Právě Wiley je známý také jako kmotr tohoto žánru, a tak jsou jeho slova považovány za relevantní, což sice pozici Eda Sheerana ohrozit nemůže, minimálně ale mají fanoušci možnost zamyslet se.

Po krátké době útoky směrem k popové hvězdě z internetu zmizely, a tak je možné, že si to mezi sebou zainteresované osoby vydiskutovaly mimo zraky fanoušků.

Doporučeno
Turné Eda Sheerana vydělalo již 740 milionů dolarů. Zpěvák pokořil světový rekord U2 z roku 2011 Turné Eda Sheerana vydělalo již 740 milionů dolarů. Zpěvák pokořil světový rekord U2 z roku 2011 2. srpna 2019 21:27

Wiley se už dostal i do konfliktu s jinými známými interprety, medializován byl například jeho spor s Drakem a nedávno se znovu obul i do svého následovníka Skepty. A i když jsme si mysleli, že se už uklidnil, ve skutečnosti se jen přesunul na jinou sociální síť.

Na Instagramu se nejprve Edovi vysmál, že dělá grime. Tvrdí, že nejde o závist ani nenávist a ironicky dodává, že jen musí vyrůst, aby to pochopil. Zároveň mu zakazuje, aby dále tvořil hudbu v tomto stylu a svůj názor rozvinul na více než deset dalších komentářů, což již nedalo Stormzymu a rozhodl se ho uklidnit. Právě on je totiž hostem na tracku Take me back to London, který aktuálně Wileymu vadí nejvíce.

Stormzy se pokusil situaci alespoň trochu uklidnit a postavil se za Eda Sheerana: „Wiley, ty víš, že Ed to dělá od začátku a od začátku si na nic nehrál. Víš, že tě mám rád a respektuji jako bratra, ale toto nedělej.“

 
Domů
Sdílet
Diskuse