Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. srpna 2019 9:57
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish je nejlepším hudebním nováčkem na světě, rozhodla veřejnost

HUDBA LIL NAS X
Uložit Uložené

Ceny MTV Video Music Awards jsou pro interprety o to vzácnější, že jim je věnovali samotní fanoušci.

Kolem Billie Eilish se vytvořil obrovský oblak zájmu, díky kterému její hvězda stoupá raketovým tempem. V sedmnácti letech s jediným albem si může dovolit vyprodávat stadiony v Evropě se seriózní show, kterou zvládne odzpívat bez zaváhání. Svou pozici nyní potvrzuje i na předávání cen MTV Video Music Awards, kde získala ocenění za nejlepšího nováčka hned ve dvou kategoriích.

V tomto případě jsou ceny o to vzácnější, že o nich nerozhoduje porota nebo novináři, ale samotní fanoušci v internetovém hlasování. Billie si vysloužila pozornost i za videoklip Bad Guy.

Doporučeno
Falešné vstupenky a přespávání před O2 arenou kvůli nejlepším místům. Jak Billie Eilish rozplakala tisíce českých fanousků? Falešné vstupenky a přespávání před O2 arenou kvůli nejlepším místům. Jak Billie Eilish rozplakala tisíce českých fanousků? 22. srpna 2019 13:58

Nejlepším rapovým videem je podle fanoušků skladba Money od Cardi B a celkově vítězí Taylor Swift a její You Need to Calm Down. Nejlepší písničkou je Old Town Road, za kterou stojí Lil Nas X, konkrétně jde o verzi, kde hostuje i táta Miley Cyrus.

V nejprestižnější kategorii umělce roku si nejvíce hlasů vysloužila Ariana Grande. I díky ohromné ​​aktivitě a množství hitů, které se nahromadily v nejlepší desítce žebříčků Billboardu, však snad nikdo o zásluhách mladé zpěvačky nepochybuje.

A pokud se chceš přece jen přesvědčit, 3. září vystoupí ve Vídni a 4. září v Praze. Kompletní výsledky najdeš například na oficiální Wikipedii.

Doporučeno
Měsíce po smrti Maca Millera si nepamatuju, byla jsem opilá a smutná, tvrdí Ariana Grande Měsíce po smrti Maca Millera si nepamatuju, byla jsem opilá a smutná, tvrdí Ariana Grande 9. července 2019 20:51
Domů
Sdílet
Diskuse