Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. srpna 2019 9:43
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

České fotbalové týmy Sparta, Slavia i Plzeň se oficiálně vrací do hry FIFA 20

TECH
Uložit Uložené

Nový přírůstek do letité série FIFA bude opět obsahovat české týmy. Ne však celou ligu.

Domácí fanoušci virtuálního fotbalu mají důvod k radosti. Tedy alespoň částečný. Do nadcházejícího ročníku nejpopulárnější fotbalové série FIFA se totiž vrací trojice českých klubů, za které si budeme moci zahrát. Informoval o tom Deník N.

Doporučeno
FIFA Street se ve FIFA 20 vrací! Získala nové hráče i srdce milionů fanoušků FIFA Street se ve FIFA 20 vrací! Získala nové hráče i srdce milionů fanoušků 8. června 2019 16:41

Přestože se návrat celé ligy, jak tomu bylo před lety, zatím nejeví jako příliš reálná možnost, potvrzená je alespoň účast pražských „S“, tedy Sparty a Slavie, ke kterým se přidá i fotbalová Plzeň. Deníku N to potvrdili zástupci jednotlivých klubů.

„Ve videohře budeme znovu, protože jsme s EA Sports uzavřeli už před minulým ročníkem FIFA 19 tříletý kontrakt,“ říká tiskový mluvčí Slavie Michal Býček. 

AC Sparta Praha se navíc objeví i v konkurenční sérii Pro Evolution Soccer, sdělil mluvčí klubu Ondřeje Kasíka. 

Eden Hazard z Realu Madrid je hlavní tváří nového ročníku

Fotbalová Sparta, Slavia i Plzeň se vrací do hry FIFA 20
Fotbalová Sparta, Slavia i Plzeň se vrací do hry FIFA 20 Zdroj: FIFA 20/EA

Trojice zmíněných klubů byla k mání už v předchozích ročníku FIFA 19, uvidíme tedy, zda se třeba někdy v příštích letech dočkáme rozšíření českých prvoligových týmů ve hře.

Hra FIFA 20 vychází celosvětově na PS4, Xbox One a PC 27. září a kromě jiného nabídne i možnost pouličního fotbálku, který si hráči v minulosti zamilovali.   

Domů
Sdílet
Diskuse