Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
29. srpna 2019 8:38
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Chýba ti Grape 2019? Príď na oficiálnu afterpárty a uži si premiéru filmu o Červenej armáde Lousyho Aubera

REFRESHER
Uložit Uložené

Za sprievodu dobrej hudby a bohatého sprievodného programu sa už 5. septembra definitívne rozlúčime s letom na na Tyršovom nábreží a na Sun decku.

Festivalová sezóna je už síce definitívne na konci, ešte však pre teba máme jeden tip, ako sa pod holým nebom rozlúčiť s teplým počasím. Organizátori festivalu Grape si totiž pre všetkých prichystali aj oficiálnu afterku, ktorá sa bude konať 5. septembra na Tyršovom nábreží a na Sun decku. Pripravený je aj špeciálny program, ktorý sa nebude týkať len hudby, aj keď, všetko zavŕšime veľkou párty. 

Môžeš sa však tešiť aj na premiéru Červeného filmu v podaní Lousyho Aubera, ktorého armádu si určite každý na piešťanskom letisku všimol. Taktiež nás čaká premietanie dokumentárneho filmu.

Trojica organizátorov predstaví zaujímavú prednášku pri príležitosti 10 rokov existencie festivalu Grape. Chalani majú za sebou množstvo práce, úspechov aj problémov, o ktorých nám v rámci afterky porozprávajú.

Čo sa týka hudobného programu, pódium ovládne Grejp band s hosťami, ktorými budú menovite Katarzia, Lasky, Vec, Ela Tolstova, Poky, Slivka & Pino z Pudingu Pani Elvisovej, Jožko & Ďuri za Billy Barman. Párty budú uzatvárať Yanko Kral a Džunya G.

Chýba ti Grape 2019? Príď na oficiálnu afterpárty a uži si oficiálnu premiéru filmu o Červenej armáde Lousyho Aubera
Chýba ti Grape 2019? Príď na oficiálnu afterpárty a uži si oficiálnu premiéru filmu o Červenej armáde Lousyho Aubera
Domů
Sdílet
Diskuse