Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. srpna 2019 16:33
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Pokud zemřeš při pojídání tohoto burgeru, restaurace ti proplatí náhrobní kámen

GASTRO
Uložit Uložené

Několikapatrový burger Big Ben Number 10 váží 1,5 kilogramu a má více než 12 tisíc kalorií.

Britská restaurace The George Pub and Grill nedávno přišla s opravdu ulítlou výzvou. Svým zákazníkům totiž slibuje, že pokud náhodou zemřou při snaze zkonzumovat jejich nový Big Ben Number 10 burger, podnik jim proplatí náhrobní kámen.

Jak informuje The Guardian, nejnovější burger v nabídce restaurace s trefným pojmenováním Big Ben Number 10 se skládá z deseti kusů hovězího masa, deseti plátků sýru čedar, pětadvaceti kousků slaniny, velké porce hranolků a jedné housky.

Gastronomický počin dohromady váží neuvěřitelného 1,5 kilogramu a má více než 12 tisíc kalorií, což je přibližně pětinásobek doporučeného denního příjmu.

V případě, že se považuješ za skutečného vášnivého jedlíka a měl bys o tuto slušnou kalorickou pochoutku s několika patry zájem, zaplatíš za ni 28,95 liber, což je v přepočtu přibližně 820 korun. Pokud by ti to ale nestačilo, za příplatek v hodnotě 6,90 liber si můžeš pochutnat na extra porci se sýrem a slaninou navíc. 

32letý majitel podniku Craig Harker tvrdí, že pokud zákazník při pojídání tohoto hamburgery zemře, je ochoten přispět částkou až 500 liber na náhrobní kámen. Na výzvu reagovalo již několik lidí a osobně si přišel burger vyzkoušet i youtuber Kyle Gibson z kanálu KyleVfood, kterému se podařilo Big Ben Number 10 zdolat za necelých 22 minut.

Domů
Sdílet
Diskuse