Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. srpna 2019 18:00
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Co mají společného Yzomandias, Ego a Ben Cristovao a kdo píše Sharlotě texty?

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

V nejnovějších Freshnews se dozvíš vše důležité za uplynulých pár dní.

Během víkendu nás v Česku čekají dvě atraktivní akce. V případě, že budeš v Praze, pravděpodobně bys neměl chybět na 18. pokračování série Addict v podání Nobodylistena. Těšit se můžeš i na zahraničního headlinera AJ Tracyho. Fanoušky domácího rapu potěší další ročník Ektorova festivalu, který se bude konat v Hradci Králové a hosty budou i Pil C, Strapo a Maniak.

Co se týče nové hudby, už za pár dní spatří světlo světa nový Sameyův projekt. Půjde o EP s 9 skladbami, na kterých kromě členů FCK THEM uslyšíme i Yzomandiase, Ega nebo Bennyho Crista. 

V nejnovějších Freshnews se dozvíš i o snaze Leonarda DiCapria pomoci hořícím lesům a také o naší návštěvě na události v srdci Prahy. Na Cargo Gallery jsme společně se známými osobnostmi přivítali nové adidas Ozweego a ty se díky reportáži dozvíš i to, jak Emma Smetana hodnotí rozhovor se zpěvačkou Billie Eilish.

Doporučeno
REFRESHER dívka Sharlota: Za post na Instagram si v tuto chvíli vydělám víc než za koncert, chci pomáhat lidem REFRESHER dívka Sharlota: Za post na Instagram si v tuto chvíli vydělám víc než za koncert, chci pomáhat lidem 20. srpna 2019 16:20
Domů
Sdílet
Diskuse