Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. srpna 2019 16:38
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Robert Downey Jr. a Chris Evans se sami rozhodli opustit MCU. Marvel by s nimi možná rád natočil více filmů

Robert Downey Jr. a Chris Evans se sami rozhodli opustit MCU. Marvel by s nimi možná rád natočil více filmů
Zdroj: Marvel Studios/Disney
FILMY A SERIÁLY ROBERT DOWNEY JR.
Uložit Uložené

Robert Downey Jr. prozradil nové skutečnosti o svém odchodu z MCU.

Robert Downey Jr. získal hodnost Disney legendy. Stalo se tak na akci D23, které se budeme z hlediska MCU věnovat ještě v jednom velkém článku zítra. Downey se však rozpovídal i o svém odchodu z MCU. Dosud jsme si mysleli, že tvůrci v Marvel Studios se rozhodli, že je na čase, aby nechali prostor jiným postavám a po 11 letech uzavřeli i své příběhové oblouky. 

V rozhovoru pro Disney twentythree magazine (informuje o tom Digital Spy) řekl následující:

Museli jsme (s Chrisem Evansem, pozn. red.) odejít. Zvolili jsme si to. Věděli jsme, že je součástí práce vystoupit z autobusu, zatímco směřuje k novým destinacím. Je na tom něco vystřízlivujícího. Jsem rád, že tam budu společně s ním pro další herce, kteří se rozhodnou odložit své dresy.

Zdá se, že Downey a Evans byli rozhodnuti MCU opustit už déle. Robert přitom o odchodu z MCU hovořil už v roce 2017, kdy nás varoval, že tam nezůstanou navždy. Downey se následně vyjádřil i na téma dopadu své osoby na svět. Odmítá brát nějaké zásluhy, když si je vědom, že jen jeho MCU kolegové toho dělají mnohem víc než on. Mark Ruffallo je známý aktivista a Chris Evans se snaží protlačovat demokracii vždy, když se to dá, a hluboce mu záleží na USA.

Skutečně nemám vynalézavost, dovednosti, zapálení či pokoru kterýchkoli z těchto chlapů.

Domů
Sdílet
Diskuse