Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. srpna 2019 14:18
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Kim Kardashian pravděpodobně zveřejnila tracklist a datum vydání Kanyeho alba. Bude věnováno křesťanství, Ježíšovi a Bohu

HUDBA
Uložit Uložené

Projekt s názvem Jesus is King by měl spatřit světlo světa 27. září, zatím však není jisté, o co konkrétně jde a zda má toto album nahradit očekávané Yandhi.

Kanye West v minulém roce vydal své další sólo s názvem Ye a jako výkonný producent se podílel na mnoha dalších projektech. Díky němu spatřilo světlo světa nové album Nase i Pusha Tho a kolaborace s Kid Cudim.

Nezůstal své pověsti nic dlužen a i tak slíbil něco, co zatím nesplnil. V listopadu 2018 jsme totiž očekávali avizovaný nosič Yandhi, ke kterému už Yeezus dokonce dal udělat promo materiály v celém New Yorku. Vydání nakonec odvolal.

Doporučeno
Kanye West prodával nikdy nevydané Yeezy v provizorním limonádovém stánku Kanye West prodával nikdy nevydané Yeezy v provizorním limonádovém stánku 24. března 2019 11:30

Aktuálně se velmi intenzivně věnuje své sérii Sunday Service, v rámci níž cestuje s gospelovou kapelou s cílem rozdávat radost fanouškům prostřednictvím hudby.

Kim Kardashian se již dříve nechala slyšet, že její manžel nebyl dlouho takto šťastný, což můžeme vidět i na fotografiích – velmi populární se staly například ty v rámci festivalu Coachella.

Doporučeno
Kanye West buduje vlastní církev gospelovými koncerty. „Svatá tráva“ z pole, kde raper vystupoval, se prodává za stovky dolarů Kanye West buduje vlastní církev gospelovými koncerty. „Svatá tráva“ z pole, kde raper vystupoval, se prodává za stovky dolarů 27. dubna 2019 17:13

Jsme zvyklí na to, že čas od času se dozvídáme informace o Kanyeho tvorbě právě od Kim a její nejnovější fotografie na sociálních sítích nasvědčuje tomu, že právě oznámila vydání nového alba. To by mělo nést název Jesus is King a mezi fanoušky se dostat už 27. září. I fakt, že toto datum je právě pátek nasvědčuje tomu, že by to mohla být pravda. Američtí rapeři jsou totiž dlouhodobě zvyklí vydávat alba v pátky. 

Není jisté, zda jde o transformovanou verzi Yandhi, nebo úplně jiný projekt s rozdílným konceptem. Názvy skladeb však nasvědčují tomu, že gospelová tvorba Kanyeho výrazně ovlivnila a svůj nejnovější nosič zasvětil křesťanství, Ježíšovi a Bohu. Nechme se však překvapit.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian West (@kimkardashian),

Domů
Sdílet
Diskuse