Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. srpna 2019 12:01
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Tom Holland se měl objevit ve Venomovi jako Peter Parker. Marvel údajně nařídil Sony, aby scénu vystřihlo

Tom Holland se měl objevit ve Venomovi jako Peter Parker. Marvel údajně nařídil Sony, aby scénu vystřihlo
Zdroj: Sony Pictures/Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Dnes je už ale všechno jinak a Sony si po rozchodu s Marvelem může dělat všechno, co jen chce.

Když měl Venom s Tomem Hardym loni premiéru v kinech, Spidey s tváří Toma Hollanda měl za sebou už jednu sólovku i několik účinkování ve světě MCU. Fanoušky tak logicky zajímalo, jestli se po vzoru Spider-Mana stane i Venom součástí velkého komiksového světa studia Marvel. Snímek s Eddiem Brockem byl dokonce natočen jako mládeži přístupný, čímž se zvyšovaly šance na to, že ke spojení s MCU možná jednoho dne opravdu dojde.

Jak už ale teď víme, Venom se zaměřoval výhradně na postavu Eddieho Brocka a představil různé druhy symbiontů. Objevilo se však několik spekulací, podle kterých měl Tom Holland natočit cameo a mihnout se v Hardyho filmu v roli Petera Parkera. A přestože jsme ho ve finálním sestřihu neviděli, podle vyjádření Jaya Washingtona z portálu Collider se zdá, že nejnovější představitel pavoučího muže se měl ve Venomovi skutečně objevit.

„Řeknu vám pravdu. Tom Holland opravdu natočil scénu pro Venoma. Když však lidé z Marvelu film viděli, chtěli od Sony, aby byly záběry s Hollandem vystřiženy. Peter Parker tedy byl ve Venomovi. Ne Spider-Man, Peter Parker,“ prozradil Jay Washington v jedné z epizod Collider Live.

Je jasné, že Sony jako vlastník Venoma i Spideyho určitě plánovalo tyto postavy opět propojit (naposledy jsme je mohli vidět ve třetím Spider-Manovi od Sama Raimiho), ale zástupci Marvel Studios evidentně nechtěli, aby se to stalo (alespoň ne tehdy). Pokud by se totiž Spidey/Peter ukázal ve filmu Toma Hardyho, znamenalo by to, že i Venom je součástí MCU, což pravděpodobně nezapadalo do plánů Marvelu.

Můžeme také předpokládat, že Feige a spol. jen jednoduše chtěli počkat na to, jak diváci Venoma vlastně přijmou, přičemž až pak by se rozhodli, zda Eddieho Brocka do MCU vůbec zapojí. Samozřejmě, dnes je už všechno jinak. Studia Marvel a Sony se rozešla, no a postava Spider-Mana s celým jeho světem nyní patří výhradně Sony. To má absolutní svobodu a crossoveru Spideyho s Venomem tak nic nebrání.

Domů
Sdílet
Diskuse