Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. srpna 2019 20:44
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Sleduj exkluzivní záběry z natáčení společného videoklipu Separa a Radikala (Fotoreport)

Sleduj exkluzivní záběry z natáčení společného videoklipu Separa a Radikala (Fotoreport)
HUDBA
Uložit Uložené

Definitivní zakopání beefu z roku 2011 fanoušci již pravděpodobně pochopili. A pokud náhodou ne, Separ a Radikal vše vysvětlili v textu.

Separ a Radikal tento týden definitivně pohřbili svůj beef z roku 2011, v rámci kterého si vyměnili pár diss tracků a mezi nimi i do dnešního dne extrémně populární Si Zvonil. Šlo o jeden z nejzásadnějších hudebních konfliktů historie slovenského rapu a není pochyb o tom, že oběma alespoň trochu pomohl k tomu, aby se dostali tam, kde jsou dnes.

Každý má sice vlastní základnu fanoušků, určitě se mezi nimi najde i velký průnik a právě pro ty kluci připravili společně věc Šeci v p*či. V ní svůj spor přirovnávají k Drakeovi a Meek Millovi, kteří také měli mezi sebou neshody a následně se dokázali spojit a tvořit hity.

Jak už bývá zvykem, dočkali jsme se i doprovodného vizuálu a my ti nyní přinášíme pár exkluzivních záběrů z natáčení, které neuvidíš nikde jinde. Jejich autorem je Mikuláš Bado a budeš mít možnost vidět, kdo každý se zúčastnil a jak to celé v areálu golfového hřiště vypadalo.

Zpět
Sdílet
Diskuse