Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. srpna 2019 17:50
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Slovák se skoro 4 promile masturboval v Brně na náměstí. Na policii mluvil maďarsky i německy

ZAJÍMAVOSTI BRNO
Uložit Uložené

Městská policie v Brně musela řešit opilého Slováka, který se uspokojoval na lavičce na náměstí.

Z brněnského zpravodajství Centrum News se dozvídáme o zásahu městské policie, která byla v noci přivolána na Moravské náměstí poté, co se pracovníkům operačního střediska ozval 25letý volající.

Ten nahlásil, že v centru Brna se nachází dospělý muž, který na veřejnosti masturbuje. Policejní hlídka na místě ověřila, že je to opravdu pravda a také byla svědkem toho, jak kolem něj procházeli další znechucení lidé, zejména ženy. 

Doporučeno
Krvavý masakr Vietnamců. Svobodu může okusit známý mafián i další doživotně odsouzení vrahové Krvavý masakr Vietnamců. Svobodu může okusit známý mafián i další doživotně odsouzení vrahové 23. srpna 2019 9:28

Strážníci tvrdí, že s mužem bylo náročné mluvit, protože byl opilý a postupně vystřídal několik cizích jazyků, mluvil na ně anglicky, maďarsky a nakonec i německy. Dechová zkouška u lingvisty prokázala přítomnost alkoholu – nadýchal 3,73 promile. Případ následně převzala státní policie, která muže slovenské národnosti zadržela. Jeho další osud je neznámý.

Domů
Sdílet
Diskuse