Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. září 2019 13:00
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Slovák fyzicky a psychicky týral ženu 2 měsíce. Agresivního muže musela zpacifikovat policie

ZAJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložit Uložené

V pátek večer se v Petržalce odehrálo velké drama, policistům se však podařilo zachránit týranou ženu. V bytě byly nalezeny i drogy.

Bratislavská policie v pátek večer zachránila v bytě na sídlišti Petržalka mladou ženu, kterou na tomto místě údajně dva měsíce týral neznámý 36letý muž. K zásahu došlo krátce poté, co několik obyvatel nahlásilo na tísňovou linku, že na Šustekově ulici byla napadena a následně držena žena.

Policie okamžitě hlášení ověřila a potvrdila, že v jednom z bytů se ozývá hlasitý křik. „Jelikož na opakované výzvy policistů k otevření dveří muž nereagoval a z bytu se ozýval hlasitý křik, na místo byl přivolán i policejní vyjednavač,“ informuje na svém oficiálním facebookovém profilu bratislavská policie. Ani profesionálovi se však nedařilo s útočníkem navázat rozumnou komunikaci – dokonce se u něj agresivita stupňovala.

Jelikož šlo o lidský život, policie vnikla do bytu, muže zpacifikovala a byl převezen do cely předběžného zadržení. Na oběti byly patrné fyzické útoky: „V důsledku tohoto jednání utrpěla několik podlitin v oblasti obličeje a celého těla, řezné a bodné rány, ženě byla také odpírána strava a volný pohyb,“ dodává policie.

Doporučeno
Slovenské prezidentské volby jsou za rohem. Kdo nahradí Zuzanu Čaputovou? Slovenské prezidentské volby jsou za rohem. Kdo nahradí Zuzanu Čaputovou? 22. března 2024 14:00

V bytě se našla i stříkačka s neznámou krystalickou látkou a zelená sušená rostlina. Pokud se v rámci expertízy potvrdí, že šlo o drogy, muž bude mít na krku další problém. Už bylo zahájeno trestní stíhání a aktuálně mu hrozí za týrání a drogy trest odnětí svobody na tři až osm let.

Domů
Sdílet
Diskuse