Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. září 2019 15:15
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Bral jsem tvrdé drogy, k ženám jsem se choval neuctivě. Justin Bieber vzpomíná na nejtěžší časy, kdy myslel na sebevraždu

HUDBA
Uložit Uložené

Justin Bieber chce povzbudit každého, kdo si ve svém životě prochází náročným obdobím. Apeluje i na víru a náboženství.

Justin Bieber už dávno není tím zpěvákem pro mladé dívky, jak ho mnozí znají z minulosti. V současnosti se už hudbě věnuje jen velmi okrajově – měli jsme ho možnost slyšet maximálně na několika spolupracích například s Billie Eilish nebo Edem Sheeranem.

Před několika měsíci zároveň přiznal, že důvodem jsou jeho psychické problémy. Před tím, než začne opět dělat hudbu pro jiné, se podle jeho vlastních slov musí vypořádat sám se sebou.

Doporučeno
Justin Bieber se nebude věnovat hudbě. Chce být dobrým otcem, album vydá, až vyřeší své psychické problémy Justin Bieber se nebude věnovat hudbě. Chce být dobrým otcem, album vydá, až vyřeší své psychické problémy 27. března 2019 9:46

V poslední době jsme byli svědky i několika jeho zvláštních výstřelků, například, když zaútočil prostřednictvím Instagramu na Eminema a bránil mladé rapery nebo když přes Twitter vyzval na zápas v MMA Toma Cruise. Za všechna svá vyjádření se vždy později omluvil a přidal i dlouhý příspěvek, v němž popisoval své pocity. V jednom prozradil, že psychické problémy mu pomáhá překonat víra

Aktuálně na svém oficiálním Instagramu zveřejnil snad nejdelší vyjádření vůbec. Začíná tím, že rozumí každému, kdo si prochází těžkým obdobím, musí řešit problémy ve vztazích, vypořádat se při tom s prací, zodpovědností, finančními potížemi a podobně. Dodává, že někdy to může být tak náročné, že člověk přemýšlí nad sebevraždou. 

Podle zpěváka je však důležité obklopovat se lidmi, kteří nám rozumí a materiální svět není to, co lidi dokáže naplnit. To reflektuje i na vlastní zkušenosti. Justin se rozepsal i o svém životním příběhu, o tom, jak se stal slavným a měl miliony dolarů bez jakýchkoli zkušeností s reálným světem. „Do svých 20 let jsem udělal každé špatné rozhodnutí, na jaké dokážeš pomyslet,“ tvrdí popová hvězda. 

Doporučeno
Taylor Swift ztratila práva na většinu své tvorby. Píše o šikaně od Kanyeho Westa, obul se do ní i Justin Bieber Taylor Swift ztratila práva na většinu své tvorby. Píše o šikaně od Kanyeho Westa, obul se do ní i Justin Bieber 1. července 2019 10:34

Justin přiznává i to, že bral tvrdé drogy a choval se neuctivě k ženám. V této souvislosti zmiňuje i studii, která tvrdí, že člověk na pódiu zažívá velké návaly dopaminu, což způsobuje emocionální výkyvy. S těmi se následně umělec musí vyrovnávat, ne vždy to však dopadne dobře. 

V závěru píše Bieber o tom, že mu v životě nejvíce pomohla víra v Boha a manželství. Učí se odpovědnosti a trpělivosti. Na závěr připomíná, že nejdůležitější je chovat se k lidem laskavě.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Bieber (@justinbieber),

Domů
Sdílet
Diskuse