Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. září 2019 14:20
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Tonymu Starkovi postavili v Itálii vlastní sochu, kterou uctili jeho památku

Tonymu Starkovi postavili v Itálii vlastní sochu, kterou uctili jeho památku
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Na Iron Manovu oběť nezapomínají ani ve slunném Toskánsku.

„Tony Stark, jako muž, který zasvětil svůj život boji za ideály, kterým věřil... připomíná nám, že my všichni jsme představiteli naší doby – že budoucnost lidstva záleží na našich rozhodnutích... že všichni musíme být hrdinové!“

Jak píše filmový portál MovieWeb, tento nápis bys našel pod sochou Tonyho Starka, která byla nedávno postavena v toskánském městečku Forte dei Marmi. Sochu její tvůrci pojmenovali Man of Steel, což však ve fanoušcích komiksovek vyvolává spíše představu Supermana.

Tony Stark alias Iron Man patřil mezi hlavní hrdiny Avengers a vzhledem k jeho odchodu ze scény dostal v rámci Infinity War a Endgame více než dostatek prostoru. Na plátně jsme jej mohli vidět celých 50 minut, čímž se stal postavou, která v posledních dvou částech byla nejčastěji zobrazována na scéně. Zbývající pořadí najdeš v tomto článku.

Roberta Downeyho Jr. už v dalších marvelovkách zřejmě nikdy neuvidíme. Pochopitelně by mohli filmaři vymyslet způsob, jak našeho oblíbeného hrdinu oživit, ale podle tvůrců by už ze strany herce nebyl zájem o návrat. „Tony je mrtvý, víte? Pro Roberta to je konečná. Skončil,“ prohlásil v minulosti Joe Russo, čímž zrušil všechny naše naděje.

Domů
Sdílet
Diskuse