Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. září 2019 18:31
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Cardi B sa vracia do čias, keď bola striptérkou. S Jennifer Lopez budú okrádať bohatých mužov

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Sleduj ďalší trailer k filmu Hustler, ktorý sa do našich kín dostane už 12. septembra.

O Cardi B je známe, že sa v minulosti živila ako predavačka v potravinách, následne si zarábala tancovaním v striptízovom klube. Pred pár mesiacmi sa zároveň priznala, že občas niektorého zo zákazníkov zobrala na hotel, následne ho nadrogovala a okradla.

Keď ju zaplavila kritika, pokúsila sa ešte obrániť, že to celé bolo v skutočnosti úplne inak a je bežné, že tanečnice zoberú bohatým opitým návštevníkom barov zopár desiatok dolárov z vrecka, keď majú príležitosť. 

Doporučeno
Okradla jsem ty, kteří se zdrogovali sami, dělá to hodně lidí. Cardi B se brání obviněním z násilného jednání Okradla jsem ty, kteří se zdrogovali sami, dělá to hodně lidí. Cardi B se brání obviněním z násilného jednání 21. července 2019 12:07

Úspešná raperka sa teraz k svojmu bývalému povolaniu vracia v novom filme Hustler, ktorý sa do slovenských a českých kín dostane 12. septembra. V hlavnej úlohe sa predstaví po boku Cardi B aj populárna Jennifer Lopez a spoločne budú okrádať bohatých mužov ako striptérky. 

Dnes sme sa dočkali druhého traileru, kde máme možnosť vidieť ako Lopez hrá skúsenú veteránku a zaučuje pri tom mladú Constance Wu.

Doporučeno
Cardi B a Jennifer Lopez jsou striptérky okrádající bohaté zákazníky Cardi B a Jennifer Lopez jsou striptérky okrádající bohaté zákazníky 18. července 2019 14:22
Domů
Sdílet
Diskuse