Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. září 2019 11:11
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

10-roční chlapci vydali diss track na Cardi B, raperka im vulgárne odpovedala

HUDBA
Uložit Uložené

Populárna americká raperka sa dokáže pravdepodobne veľmi rýchlo nahnevať.

Vymyslenú súťaž o najbizarnejší rapový konflikt za tento rok vyhráva raperka Cardi B, ktorá sa dostala do sporu so štvoricou desaťročných chlapcov. Tí na ňu nahrali diss track, ktorý sa podľa všetkého tešil dostatočnému úspechu na to, aby sa dostal až k populárnej interpretke. 

Školáci idú tvrdo, Cardi B sa napríklad vysmievajú z plastík zadku: „I don’t know what’s faker, your life or your butt,“ alebo výzoru, pričom jej pripomínajú, že peniaze síce dokážu opraviť zuby, s tvárou je to už o niečo náročnejšie. Nemajú ju radi presne tak ako šikanu v škole. Aj keď by sme predpokladali, že sa každý, vrátane adresátky, jednoducho zasmeje, opak je pravdou. 

Doporučeno
Nejsem slavná díky Instagramu, reality show ani orálnímu sexu, vzkazuje Nicki Minaj Cardi B Nejsem slavná díky Instagramu, reality show ani orálnímu sexu, vzkazuje Nicki Minaj Cardi B 18. srpna 2019 10:01

Nedávno sa totiž v rámci svojich instagramových príbehov k tejto situácii veľmi kriticky a vulgárne vyjadrila, pričom dala jasne na javo, že si týmto spôsobom nenechá skákať po hlave. Chce, aby boli ticho a išli piť mlieko: „Not gonna let no little fucking white boys come at me all  motherfucking day long, motherfucking shut the f uck up and stay in your motherfucking place. Go drink your  motherfucking milk, bitch. F uck,“ hovorí Cardi B bez toho, aby sa jej na situáciu ktokoľvek opýtal. 

Chalani ešte nedávno naložili aj Tekashimu, kde si uťahujú napríklad z toho, že mu môže vo väzení spadnúť mydlo. Ak pôjde všetko podľa plánu, 6ix9ine si možno tento diss na jeho osobu spolu s desiatkami ďalších od dospelých kolegov vypočuje už o pár mesiacov. 

  

Domů
Sdílet
Diskuse