Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
8. září 2019 10:11
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Luxusnímu sídlu na řecký způsob z ostrovu Mykonos dominuje bílá

Luxusnímu sídlu na řecký způsob z ostrovu Mykonos dominuje bílá
Zdroj: Slovakia Sotheby's International Realty
KULTURA
Uložit Uložené

Letní ráj odkrývá nemovitost jako vystřiženou z magazínu o luxusním bydlení.

Každý, kdo sleduje profily známých tváří na Instagramu, ví, že Mykonos byl v průběhu léta mimořádně vyhledávanou destinací, v níž vzniklo množství skvělých fotografií.

Alespoň virtuálně se na řecký ostrov vydáme i my za účelem bližšího zkoumání luxusního bydlení na místní způsob. Jde přitom o nemovitost s výměrou 770 metrů čtverečních s 8 ložnicemi, infinity bazénem a výhledem na hladinu Středozemního moře.

Samotná rezidence se nese ve stylu řecké architektury, jejíž hlavní dominantou je bílá a oblé zakončení rohů, přičemž ukázkově koresponduje s okolní přírodou plnou kopců. Vila je dispozičně rozdělena na 2 podlaží, přičemž z obou je možný přístup i do vnější části, ať už k zmiňovanému bazénu nebo na zahradu rozprostírající se na téměř 10 000 metrech čtverečních.

Jednoduchou krásu interiérových prostorů podtrhuje použitý nábytek a zařízení s důrazem na dřevěné prvky, které majitele neomrzí ani po letech. Lepší představu o rezidenci s názvem Meravigliosa vzdálené jen pár desítek metrů od písečné pláže si už ale můžeš udělat prostřednictvím následujících snímků plných slunce.

Plocha pozemku: 9 670 metrů čtverečních

Plocha nemovitosti: 770 metrů čtverečních

Cena: Na vyžádání (kontakt

Více podobných nemovitostí najdeš na webu Slovakia Sotheby's International Realty.

Domů
Sdílet
Diskuse