Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. září 2019 21:02
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Modli se za Gotham. Margot Robbie se vrací jako Harley Quinn společně se svými sexy záporáčkami v Birds of Prey

Modli se za Gotham. Margot Robbie se vrací jako Harley Quinn společně se svými sexy záporáčkami v Birds of Prey
Zdroj: Warner Bros. Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Margot Robbie to opět mimořádně sekne.

Přestože Suicide Squad z některých stran schytalo kritiku, nad skvělým ztvárněním Harley Quinn herečkou Margot Robbie protestoval snad jen málokdo. Právě talentovaná Robbie ve snímku s dlouhým názvem Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) ztvární bláznivou a krásnou Harley v první celovečerní hrané sólovce.

Filmaři nás dosud lákali pouze krátkým teaserem, a jinak tomu nebude ani dnes. Plnohodnotný trailer je stále v nedohlednu, a tak nám musí stačit i tyto teaserové záběry v rychlém střihu, které alespoň ukazují některé postavy v akci.

Kromě hvězdy Margot Robbie se ve filmu ukáže Mary Elizabeth Winstead ztvárňující postavu Huntress a Jurnee Smollett-Bell, která si zahraje Black Canary. Jejich protivníkem se stane jeden z nejoblíbenějších představitelů mistrů z Řádu Jedi, a tedy charismatický Ewan McGregor.

V Birds of Prey se ale z Obi-Wana Kenobiho změní na zloducha jménem Black Mask. Dále se můžeš těšit na herce a herečky jako Ella Jay Basco (Cassandra Cain), Rosie Perez (Renee Montoya) či Chris Messina (Victor Zsasz)

Film režíruje Cathy Yan (Dead Pigs) a scénář napsala Christina Hodson (Bumblebee). Rozpočet snímku je pouhých 75 milionů dolarů, což znamená, že jde v rámci DC o nejlevnější z projektů. Česká premiéra Birds of Prey je plánována na 6. února 2020. Více se o filmu dočteš v tomto vlákně.

Domů
Sdílet
Diskuse