Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. září 2019 11:13
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

8 Čechů skončilo v poutech policie v Kosovu. Během zápasu chtěli nad stadionem vypustit dron

ZAJÍMAVOSTI KOSOVO
Uložit Uložené

Kosovská policie zadržela 6 mužů a 2 ženy z Česka.

Kosovští policisté zatkli osm Čechů, kteří zamýšleli během fotbalového zápasu Česka s Kosovem vypustit nad tamním stadionem dron. Jednalo se o 6 můžu a 2 ženy, skupina u sebe mimo jiné měla také pyrotechniku, nože a transparenty s nápisy „Kosovo je Srbsko“. Zprávu o zatčení přinesl server indeksonline.

Doporučeno
Policie v Kladně zadržela řidiče, který měl SPZ z papíru. Maskoval zákaz řízení Policie v Kladně zadržela řidiče, který měl SPZ z papíru. Maskoval zákaz řízení 24. dubna 2019 13:11

Informaci následně pro Radiožurnál potvrdil mluvčí ministerstva zahraničí Robert Řehák. „Po výslechu byli kolem druhé hodiny ranní propuštěni na svobodu. České velvyslanectví je se zadrženými v kontaktu, všichni jsou v pořádku a směřují do Prištiny (hlavní město Kosova, pozn. red.),“ uvedl mluvčí.

Právě s pomocí dronu chtěli Češi vynést nad stadion kontroverzní nápisy. Mluvčí Fotbalové asociace České republiky Michal Jurman se nechal slyšet, že spojování politiky se sportem česká reprezentace jednoznačně odmítá.

Zápas mezi Českem a Kosovem se uskuteční dnes v 15:00

Domů
Sdílet
Diskuse