Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. září 2019 20:18
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Podpora 5G, lepší fotoaparát a nový design. Zaměstnanec firmy Apple odhaluje, jaký bude iPhone 12

TECH 5G
Uložit Uložené

Za pár dní budeme svědky velké prezentace Apple keynote, kde budou představeny nové iPhony, už nyní se však dozvídáme, co by mohlo přijít na podzim roku 2020.

Sice je jen pár dní před očekávanou prezentací Apple keynote, kde bude kromě mnoha jiných novinek představen i nový iPhone, světlo světa už ale spatřilo hodně informací na to, abychom věděli, co můžeme očekávat. Pochopitelně jsou i tací, které už nyní zajímá i vzdálenější budoucnost.

Portál 9to5mac informuje o slovech analytika firmy Apple jménem Ming-Chi Kuo, který prozradil něco víc o nejzásadnějších vylepšeních smartphonů iPhone, které se na svět dostanou na podzim 2020.

Doporučeno
Pokud hackneš iPhone, od Applu dostaneš odměnu $1 000 000 Pokud hackneš iPhone, od Applu dostaneš odměnu $1 000 000 9. srpna 2019 12:03

Apple má v plánu u své vlajkové lodi vsadit na tři nejzákladnější aspekty. Tím nejatraktivnějším pro všechny zvědavce má být zcela nový design. Ten pravděpodobně nebude stavět na křivkách známých u řady X. Je sporné, zda si bude technologický gigant pohrávat s úplným odstraněním okrajů, případně zda nebude chtít oživit ikonické proporce starších modelů.

Dalším pilířem má být podpora 5G připojení a do třetice Apple chce, podobně jako všichni konkurenti, zapracovat i na kvalitě fotoaparátu a jeho funkcích. Přece jen, spojení dobrého připojení a kvalitního foťáku jsou kombinací, kterou většina z nás opravdu ocení.

Domů
Sdílet
Diskuse