Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. září 2019 16:51
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Představitel Harryho Pottera řekl, že by rád přijel do Česka a poznal Vojtu Kotka osobně

FILMY A SERIÁLY DANIEL RADCLIFFE
Uložit Uložené

Daniel Radcliffe v rozhovoru uvedl, že by chtěl osobně poděkovat Vojtěchu Kotkovi za jeho dobrou práci v dabingu.

Daniel Radcliffe se proslavil zejména jako mladý čaroděj Harry Potter ve zfilmované knižní sáze z pera J.K. Rowlingové, od té doby však zazářil v celé řadě dalších úspěšných rolí. Velmi dobře zvládá i dabing, což nyní potvrdil v animovaném snímku Playmobil, kde namluvil postavu tajného agenta.

Ohledně filmu a o mnohém dalším dostala příležitost slavného herce vyzpovídat zpravodajka domácího serveru iDNES.cz. Ta v rozhovoru mimo jiné zmínila i to, že v Česku mnoho hvězd dabuje vždy ten stejný herec, na což Radfcliffe odvětil zvědavou otázkou, zda někoho takového má i on. 

Od zpravodajky se vzápětí dozvěděl, že jeho dabérem v Česku je již celé roky herec Vojtěch Kotek„To je skvělé. Rád bych někdy přijel, poznal ho osobně a poděkoval za dobrou práci,“ zareagoval Radcliffe. 

Zda k tomuto setkání někdy skutečně dojde, je ve hvězdách, i tak ale se sebou může být Vojtěch Kotek spokojený. Kompletní rozhovor si můžete přečíst na tomto odkaze

Domů
Sdílet
Diskuse