Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. září 2019 21:37
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Moloch Vlavo posílá vzkaz Pouličnému autorovi tónov. Nepřeje si, aby zmiňoval jeho jméno

HUDBA
Uložit Uložené

Moloch sice skladbu nenahrál, pro členy Pozor Records si však připravil velmi upřímný vzkaz.

 

Pouličný autor tónov ve své odpovědi věnované Fobia Kidovi zmínil i Molocha Vlavo, který se k situaci neprodleně vyjádřil na svém oficiálním Facebooku. Členovi Pozor Records dal jasně najevo, že si nepřeje, aby jeho jméno zmiňoval v jakékoliv souvislosti. 

Dnes spatřilo světlo světa i video, které sice není přímo skladbou, spíše akapelou, kde Moloch vysvětluje i další skutečnosti ze svého pohledu v souvislosti s konfliktem.

Svým typickým projevem s vysokou kadencí slov se vrací ke svému konflikty s P.A.T. a dozvídáme se i něco více o tom, co připravoval Moloch v poslední době společně se svou crew. Více se už dozvíš v samotném videu.

Doporučeno
Pouličný autor tónov odpovídá Fobia Kidovi na diss. Úder se rozhodl vrátit prostřednictvím 7,5minutové skladby Pouličný autor tónov odpovídá Fobia Kidovi na diss. Úder se rozhodl vrátit prostřednictvím 7,5minutové skladby 5. září 2019 19:41
Domů
Sdílet
Diskuse