Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. září 2019 14:24
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

3. séria Za Sklom sa inšpirovala vraždou Jána Kuciaka. Kedy sa začne vysielať v televízii?

3. séria Za Sklom sa inšpirovala vraždou Jána Kuciaka. Kedy sa začne vysielať v televízii?
Zdroj: TV JOJ
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Tentokrát si pre nás tvorcovia pripravili rovných 10 epizód.

Slovenské televízie len málokedy ponúknu seriály, ktoré nadchnú aj náročnejších divákov. Medzi kvalitnejšie projekty však jednoznačne patrí kriminálka Za sklom. Tá svojim fanúšikom už v októbri tohto roku predstaví 3. sériu. Podľa informácií portálu Mediaboom by sme sa mali miesto klasických 8 častí tešiť na ďalšie dve epizódy navyše.

Ako sme už v priebehu minulého roku písali, nová séria bude vychádzať z aktuálneho diania na Slovensku a mimo iného sa zameria aj na vraždu investigatívneho novinára a jeho partnerky. Seriál sa už v minulých sériách neraz inšpiroval skutočnými udalosťami z našej krajiny, ktoré zasadil do fiktívneho seriálového sveta, a inak tomu nebude zjavne ani tentokrát.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia JOJ (@tvjoj),

Nové diely opätovne režíroval skúsený Peter Bebjak. Ten sa medzi Slovákmi preslávil napríklad úspešným thrillerom Trhlina či kriminálkou Čiara. V obidvoch menovaných projektoch si zahral Tomáš Maštalír, ktorý spoločne s Jánom Koleníkom tvorí hlavné duo seriálu Za Sklom.

Scenár k novej sérii napísala dvojica Valéria Schulczová a Roman Olekšák. Tá za projektom stála aj v prípade predošlých sérií. Ak si bol teda s touto pútavou kriminálkou doposiaľ spokojný, pripravované časti od rovnakých filmárov by ťa nemali sklamať. Viac sa o seriáli dočítaš v tomto vlákne.

Domů
Sdílet
Diskuse