Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. září 2019 21:26
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

600 let v budoucnosti přišlo lidstvo o zrak. Jason Momoa je však obávaným bojovníkem, kterému to nijak nepřekáží

600 let v budoucnosti přišlo lidstvo o zrak. Jason Momoa je však obávaným bojovníkem, kterému to nijak nepřekáží
Zdroj: Apple TV Plus
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Lidstvo přišlo o zrak. Jak se s tím vyrovnalo?

Bude příchozí seriál See jedním z důvodů, pro které by sis měl objednat novou streamovací službu Apple TV Plus? Odpověď na tuto otázku by ti mohl dát nový trailer. V něm diváci nahlédnou do světa, kde žijí pouze nevidomí lidé.

Jednoho z hrdinů bez zraku ztvárňuje i populární Jason Momoa, známý například z komiksovky Aquaman či ze seriálu Game of Thrones, kde si střihl roli nebojácného Khala Droga. Podobně rozhodným způsobem působí i v novince See, a to přesto, že je jeho postava slepá.

Příběh dramatického seriálu diváky přesune o 600 let do budoucnosti, kdy se nebezpečný virus postaral o vyhubení téměř celé populace, přičemž zbylí lidé přišli o zrak. Novou nadějí, nebo tedy pro některé zkázou, se mohou stát novorozenci, kteří oplývají zrakem.

Seriál See bude patřit mezi první vlnu hlavních projektů, které bude Apple TV Plus vysílat od 1. listopadu 2019. Na měsíc tě tato služba vyjde na $ 4,99, což je v přepočtu přibližně 116 korun.

Kromě Jason Momoa se v seriálu objeví herci jako Christian Camargo, Nesta Cooper, Yadira Guevara-Prip, Hera Hilmar či Sylvia Hoeks. Za seriálem z režijního a scenáristického hlediska stojí například Francis Lawrence (Hunger Games) či Steven Knight (peak blinders). Více se o Apple TV Plus a připravovaných seriálech dočteš v tomto vlákně.

Domů
Sdílet
Diskuse