Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. září 2019 6:00
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Dražší než Game of Thrones: Seriál, ve kterém hraje Jason Momoa, měl Apple stát obrovský balík

Dražší než Game of Thrones: Seriál, ve kterém hraje Jason Momoa, měl Apple stát obrovský balík
Zdroj: Apple TV Plus
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Apple do svého seriálu investoval nemalé peníze.

Včerejším večerem jsme k tobě přišli s čerstvými informacemi k očekávané streamovací službě od Apple s názvem Apple TV Plus. Ta bude oficiálně spuštěna 1. listopadu 2019, cenově tě vyjde pouze na zhruba 116 korun za měsíc a mezi její první vlnu seriálů bude patřit novinka See. Ta se včera diváky pokusila zaujmout zhruba 2,5 minutovým trailerem.

Vedení Apple zřejmě danému projektu mimořádně důvěřuje, protože podle The Wall Street Journal do jedné epizody See investovali téměř 15 milionů dolarů, a to se seriál teprve rozjíždí.

Pro srovnání se slavným fantasy Game of Thrones, seriál z pera George R. R. Martina obdržel takto velký rozpočet na jednu část až v jeho poslední sérii. Pokud se sci-fi novince, v níž zazáří Jason Momoa, bude dařit, nemůžeme vyloučit, že se financování dalších sérií ještě navýší.

Seriál náš zavede do období 600 let v budoucnosti, kdy lidstvo kvůli zákeřnému viru přišlo o zrak. Na scéně se ale objeví děti oplývající zrakem. Určitá část přeživšího obyvatelstva Země je však považuje za předpověď zkázy, a proto se musí Momoa a jeho skupina postarat o jejich ochranu.

Na oficiální trailer od Apple se od včerejší publikace (v době psaní tohoto článku) podívalo již téměř 2 miliony uživatelů. Přibližně 17 tisíc lidem se upoutávka líbila, ale přes 2 tisíc diváků dalo traileru palec dolů. A co na novinku říkáš ty?

 

Domů
Sdílet
Diskuse