Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento obsah je PR zpráva společnosti
13. září 2019 10:49
Čas čtení 0:00
Sponzorovaný obsah

Hráčskou elitu ze zemí V4 bude hostit Budapešť. Zažij akci, na které poznáš absolutní špičku

TECH ESPORT
Uložit Uložené

V4 Future Sports Festival 2019 je svátkem pro hráče a fanoušky e-sportu. Jeho vítězové si rozdělí odměnu ve výši 9 milionů korun.

21. září budeš moci navštívit akci, během které uvidíš živě schopnosti nejlepších hráčů z V4. Hostit ji bude technologiemi nabitý pavilon výstaviště Hungexpo v Budapešti. Pod jeho střechou se odehraje hned několik důležitých soutěží. Mezi nimi nebude chybět legendární CS:GO, Royale Fortnite či FIFA retro duel, Gran turismem a NBA2K20.

Těšit se tak můžeš na komunitu hráčů a fanoušků, které čeká během dvou dnů bohatý program. Cílem organizátorů prestižní akce V4 Future Sports Festival 2019

je formovat budoucnost e-sportu a vynést na světlo talentované hráče. Postarali se proto, aby proběhlo na světové úrovni se štědrou výhrou 350 000 eur (9 milionů korun), kterou si úspěšní soutěžící rozdělí ve finále. Hlavní program #V4FSF přitom můžeš vidět zcela zdarma! 

Rozhodně si však nenech ujít ani konferenci, která bude akci předcházet už 20. září. Vstup na ni je pro registrované účastníky také zdarma a slyšet na ní budeš moci renomované speakery z oblasti e-sportu. Celý program bude vysílán online na této stránce.

Hráčsku elitu z krajín V4 pohostí Budapešť. Zaži podujatie, na ktorom spoznáš absolútnu špičku
Hráčsku elitu z krajín V4 pohostí Budapešť. Zaži podujatie, na ktorom spoznáš absolútnu špičku Zdroj: Unsplash
Hráčsku elitu z krajín V4 pohostí Budapešť. Zaži podujatie, na ktorom spoznáš absolútnu špičku
Hráčsku elitu z krajín V4 pohostí Budapešť. Zaži podujatie, na ktorom spoznáš absolútnu špičku Zdroj: v4futuresports
Domů
Sdílet
Diskuse