Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. září 2019 8:12
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ariana Grande, Miley Cyrus a Lana Del Rey si zahrály Charlieho andílky. Neříkej jim tak, když se svléknou, vzkazují v novém klipu

HUDBA
Uložit Uložené

I tvůrci Charlie's Angels si uvědomují, že jim v současnosti málokdo udělá lepší promo než nejžádanější zpěvačky na planetě.

V současnosti je zvykem filmových a seriálových tvůrců promovat snímky i prostřednictvím populárních hudebníků. Osvědčilo se to například u Lvího krále a Beyoncé, Game of Thrones a The Weekndovi nebo The Black Panther a Kendricku Lamarovi.

Všichni měli zároveň tematicky blízko k filmům, ke kterým skládali doprovodné soundtracky a jinak to není ani v tomto případě. 

Debutový soundtrack k novým Charlieho andílkům má totiž na svědomí trojice Ariana Grande, Miley Cyrus a Lana Del Rey. Ty však téma pojaly osobitě a v textu veřejnosti vzkazují, že nechtějí být považovány za nevinná stvoření, která se o sebe nedokáží postarat. Image drsných žen si budují i v samotném videoklipu, což určitě nepotřebuje vysvětlení v případě, že víš, o čem tato kultovní série je. 

Z prvních záběrů z oficiálního traileru víme, že se skutečně máme na co těšit a více se dozvíme 15. listopadu, kdy se film oficiálně dostane do našich kin. Více informací o nových Charlieho andílcích včetně hereckého obsazení shrnul Filmkult.

Doporučeno
Ariana Grande žaluje obchod s oblečením o 10 milionů za použití dvojnice v kampani poté, co odmítla spolupráci Ariana Grande žaluje obchod s oblečením o 10 milionů za použití dvojnice v kampani poté, co odmítla spolupráci 4. září 2019 9:48
Domů
Sdílet
Diskuse