Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. září 2019 11:31
Čas čtení 0:00
Alexandra Murajdová

Po 22 letech se podařilo nalézt tělo ztraceného muže. Vše díky Google Earth

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Muž si prohlížel místo, kde vyrůstal a v rybníku si všiml vraku auta.

William Mold zmizel před 22 lety, nikdo o něm nic nevěděl a rodina měla řadu nezodpovězených otázek. Dnes mohou případ uzavřít a to vše díky Google Earth, informuje místní policie.

V době, kdy o něm slyšeli naposledy, mu bylo 40 let. Bylo to 7. listopadu 1997. Z baru zavolal přítelkyni, že za chvíli přijde domů a krátce poté z baru odešel. Byl sám a viděli ho, jak nasedá do auta. To bylo naposledy, co ho někdo uviděl. Barmani během vyšetřování řekli, že v podniku nepil a ani nevypadal, že by byl pod vlivem alkoholu.


Po 22 rokoch sa podarilo objasniť prípad zmiznutia muža. Všetko vďaka Google Earth
Po 22 rokoch sa podarilo objasniť prípad zmiznutia muža. Všetko vďaka Google Earth Zdroj: google maps

Po 22 rokoch sa podarilo objasniť prípad zmiznutia muža. Všetko vďaka Google Earth
Po 22 rokoch sa podarilo objasniť prípad zmiznutia muža. Všetko vďaka Google Earth Zdroj: google maps

Nyní, o 22 let později, jiný muž, který tam kdysi žil, sledoval okolí ze svého mládí na Google Earth. V rybníku mezi domy si všiml něčeho, co vypadalo jako auto.

Stále znal lidi bydlící v okolí a poprosil známého, aby zjistil, o co jde. Ten s použitím dronu zjistil, že v rybníku skutečně je auto a kontaktoval policii.

Auto, které bylo po letech ve vodě zničené vytáhli a uvnitř našli kostru člověka. Pozůstatky převezli na lékařské vyšetření, kde je 10. září identifikovali jako nezvěstného Williama Moldta.

Domů
Sdílet
Diskuse