Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. září 2019 14:14
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ariana Grande si obula ponožky do Crocsů a internet se zbláznil

HUDBA
Uložit Uložené

Snad neexistuje kousek oblečení, který by dokázal lidi polarizovat tak jako slavné Crocsy.

Kolem Ariany Grande to aktuálně žije hned z několika důvodů. Kromě toho, že společně s Miley Cyrus a Lanou Del Rey vydaly doprovodný soundtrack k Charlieho andílkům, jí internet stále nezapomněl, že se pustila do právního sporu s Forever 21.

Doporučeno
Ariana Grande žaluje obchod s oblečením o 10 milionů za použití dvojnice v kampani poté, co odmítla spolupráci Ariana Grande žaluje obchod s oblečením o 10 milionů za použití dvojnice v kampani poté, co odmítla spolupráci 4. září 2019 9:48

Ten se však obrátil proti ní, protože se přišlo i na její přešlapy v kopírování trendů, konkrétně si měla údajně přivlastnit černošskou estetiku a vykrást přitom Rihannu a několik známých designérek. 

Tentokrát se do ní veřejnost obula kvůli novým fotografiím, kde pózuje pro zrcadlem během čehož má na nohou ponožky a Crocsy.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ariana Grande (@arianagrande),

To výrazně pobouřilo všechny, kteří tuto kombinaci považují za módní faux pas. Našlo se i spoustu těch, kteří mají opačný názor a tvrdí, že si může zpěvačka na sebe vzít cokoli a přesto vypadá skvěle. Podobně jako v případě nových Yeezy Crocs Kanyeho Westa, i v tomto případě jsme se dočkali nespočtu reakcí na Twitteru. 

Ariana je influencerka jaksepatří, fanoušky okamžitě dostala do obchodu

 „Ariana nosí Crocsy, je normální smrtelník jako my, přátelé,“ píše fanoušek

 Jak je možné, že i v Crocsech vypadá tak dobře?

Domů
Sdílet
Diskuse