Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. září 2019 16:27
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rihanna bojuje za krásu ženského těla všech rozměrů a tvarů. Nezajímají mě vyhublé modelky Victoria's Secret, tvrdí

REFRESHER
Uložit Uložené

Zpěvačka a v současnosti už i designérka Rihanna v rozhovoru prozradila více o názoru na některé přehlídky.

Rihanna má za sebou přehlídku její značky spodního prádla Savage x Fenty na prestižní události New York Fashion Week, kde představila nové kousky oblečení. Podobně jako v případě online prodeje a různých pop-up obchodů, i nyní vsadila zpěvačka i na plus-size modelky.

Dlouhodobě totiž bojuje za to, aby si veřejnost uvědomila krásu ženského těla bez ohledu na velikost, tvar, pohlaví nebo jiné aspekty. Značka popové hvězdy je pochopitelně přímou konkurencí Victoria's Secret. Na adresu snad nejslavnějšího prodejce spodního prádla se však vyjádřila v rozhovoru pro Business of Fashion velmi jasně a dala najevo hlavní rozdíl.

Doporučeno
Nestydatá Rihanna svádí ve spodním prádle z nové kolekce Nestydatá Rihanna svádí ve spodním prádle z nové kolekce 2. května 2019 15:40

„Líbí se mi, jak choreografka Parris Goebel dokáže připravit vše tak, aby to vypadalo sexy i přesto, že neprezentujeme společenský ideál toho, jak má něco sexy vypadat. Nezajímají mě vyhublé modelky Victoria's Secret,“ prozrazuje Rihanna. Podle jejího názoru je důležité hlavně to, jak se žena cítí uvnitř. Její značka Savage si zakládá na tom, aby se ženy cítily sebejistě.

Doporučeno
Rihanna usilovně pracuje na albu, chce dítě a je stydlivá. V otevřeném rozhovoru prozradila mnoho novinek Rihanna usilovně pracuje na albu, chce dítě a je stydlivá. V otevřeném rozhovoru prozradila mnoho novinek 11. června 2019 14:20
Domů
Sdílet
Diskuse