Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. září 2019 20:36
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Policisté zatkli youtubera, který se snažil dostat do vojenské základny Area 51

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Na Instagram napsal, že se chystá do zakázané oblasti.

Z tajné základny americké armády Area 51 se stal v posledních měsících obrovský fenomén. Může za to událost na Facebooku naplánovaná na 20. září, které se chtějí zúčastnit dva miliony lidí. Vznikly desítky vtipů, mnozí si z akce utahovali. I přesto, že jde o žert, mnoho lidí to zřejmě myslí vážně. A dělají problémy už týden před událostí. Tamní policie zatkla 20letého nizozemského youtubera Tiese Granziera a jeho pomocníka, píše Buzzfeed.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa TIES (@ties),

Policisté kluka vyslýchali. V jeho autě našli fotoaparáty, telefon, počítač a dron. Youtuber ukázal policistům všechny materiály, které natočil. Den předtím, než ho zatkli, přidal na Instagram fotku, kde napsal, že zamíří do Area 51 a na konci přidal emotikon mimozemšťana. Podle videí, které nahrál, však nebyl v zakázané oblasti.

Doporučeno
Více než 500 tisíc lidí chce vběhnout do vojenské základny Area 51. Internetový vtip přerostl v hromadnou iniciativu Více než 500 tisíc lidí chce vběhnout do vojenské základny Area 51. Internetový vtip přerostl v hromadnou iniciativu 11. července 2019 12:21

Youtubera odebírá 740 000 lidí, na Instagramu má 432 000 sledovatelů. Zatím nevydal žádné prohlášení ani video, kde by se k situaci vyjádřil. Policistům řekl, že umí číst i psát anglicky. Viděl sice značky „Nevstupovat“, ale prý chtěl zařízení vidět na vlastní oči.

Domů
Sdílet
Diskuse