Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. září 2019 12:59
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Během nočních rvaček v Bratislavě zadrželi 18letého Čecha. Zasahovala policie i záchranka

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

V centru hlavního města Slovenska se v noci strhlo několik rvaček.

V noci z pátku na sobotu bylo v Bratislavě opět rušno. Místem činu byla i tentokrát notoricky známá Obchodní ulice. Krátce po jedné hodině museli zasahovat bratislavští policisté při několika rvačkách. Informoval o tom mluvčí bratislavské městské policie Peter Pleva.

Muži zákona byli vysláni v noci na křižovatku Obchodní a Poštovní ulice. Na drsnou potyčku dvou lidí je upozornily průmyslové kamery, které celý konflikt zaznamenaly. Jeden zúčastněný dokonce upadl do bezvědomí. Přivolaná zdravotní pomoc odvezla mladíka do nemocnice.

Doporučeno
Vražda pražského taxi-bosse je dodnes nevyjasněná. V 90. letech bral výpalné a shromažďoval informace na podsvětí i politiky Vražda pražského taxi-bosse je dodnes nevyjasněná. V 90. letech bral výpalné a shromažďoval informace na podsvětí i politiky 9. září 2019 10:48

„Hlídkou byl zároveň na osobní svobodě omezen 18letý Čech, který byl následně předveden na oddělení policie,“ přiblížila policie. Později se však na Obchodní strhla další bitka

„Do pěstního souboje se zapojilo deset lidí, přičemž i tento si vyžádal čtyři zraněné osoby,“ tvrdí orgán. Druhá bitka se strhla na zastávce městské hromadné dopravy. Jednu ze zraněných osob museli převézt do nemocnice, ostatní ošetřili na místě.

Domů
Sdílet
Diskuse