Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. září 2019 16:02
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Daniel Radcliffe má zbraně chirurgicky připevněné k rukám, v gladiátorské hře bude bojovat o život

Daniel Radcliffe má zbraně chirurgicky připevněné k rukám, v gladiátorské hře bude bojovat o život
Zdroj: Guns Akimbo/IMDb
FILMY A SERIÁLY DANIEL RADCLIFFE
Uložit Uložené

Film GUNS AKIMBO zažil na filmovém festivalu v Torontu premiéru.

O Danielu Radcliffovi, kterého pravděpodobně znáš z filmů o Harrym Potterovi, je všeobecně známo, že si vybírá nevšední snímky. Jeden příklad za všechny – v roce 2016 si zahrál ve filmu Swiss Army Man, kde ztvárnil mrtvolu. No a máme tu další zajímavý film, na který se jeho fanoušci těší. Jmenuje se GUNS AKIMBO a měla by to být originální akční komedie plná adrenalinu, píše Joblo.

O scénář a režii se postaral Jason Lei Howden (Deathgasm). Radcliffe si zahraje Milese, který touží po své bývalé přítelkyni Nově. Tu si zahraje Natasha Liu Bordizzo (Hotel Mumbai). Celý život se mu ale obrátí vzhůru nohama, objeví se totiž na dark webu a bude muset bojovat v šílené gladiátorské hře o svůj život. Celé „divadlo“ je přitom vysílané na internetu pro zfanatizované publikum.

Soutěžící vybírá tajný gang Skizm. Milesovi se nejdříve podaří vyhnout se souboji, ale když je v ohrožení Nova, neváhá riskovat svůj život. Když se konečně zapojí do šílené hry, chirurgicky mu připojí zbraně k oběma rukám. Právě to přesvědčilo Radcliffa, aby si zahrál ve filmu.

Doporučeno
Daniel Radcliffe pil jako duha, když natáčel Harryho Pottera. Vyrovnával se tak se slávou Daniel Radcliffe pil jako duha, když natáčel Harryho Pottera. Vyrovnával se tak se slávou 20. února 2019 19:04

„Okamžitě mě to zaujalo. Když jsem se dostal na 10. stranu scénáře, Miles musel se zbraněmi připevněnými na rukou skočit na záchod. To byl okamžik, kdy jsem si řekl: Zkoumáš premisy, já jsem v ní! Čtení bylo šílené, bláznivé a násilné, ale i neuvěřitelně zábavné a vzrušující,“ řekl Radcliffe. Zatím není jasné, kdy a kde bychom si film mohli zhlédnout, ale vypadá vskutku netradičně.

Domů
Sdílet
Diskuse