Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. září 2019 22:05
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Nejprve Neymara fanoušci vypískali, potom ukázkovými nůžkami v nastaveném čase rozhodl o vítězství PSG

SPORT
Uložit Uložené

Alespoň několik dnešních Neymarových odpůrců možná po nádherném gólu přehodnotí svou nevraživost.

Neymar a PSG neměli před začátkem sezóny ideální vztah. Spokojený nebyl šéf úspěšného klubu z Paříže a ani samotný hráč. Ten byl dokonce ochoten přispět vlastními finančními prostředky, aby mohl přestoupit zpátky do FC Barcelona. Neloajalitu mu dnes dali pocítit i skalní fanoušci PSG, kteří jeho jméno v úvodu při čtení soupisek hlasitě vypískali.

Doporučeno
Neymar dělá, co může, aby nemusel hrát za PSG. Zaplatí 20 milionů dolarů, pokud se bude moci vrátit do Barcelony Neymar dělá, co může, aby nemusel hrát za PSG. Zaplatí 20 milionů dolarů, pokud se bude moci vrátit do Barcelony 1. září 2019 14:00

Utkání se Štrasburkem se během celých 90 minut nedočkalo jediného gólu. Právě Neymar však rozhodl ve prospěch Paris St-Germain v nastaveném čase ukázkovými nůžkami po centru od obránce Dialloa. Jejich tým měl v celém zápase herní i statistickou převahu, a tak jde o zaslouženou výhru. 

Neymar si zároveň u fanouškovské základny PSG alespoň trochu napravil reputaci, protože to na konci přestupního období vypadalo jako sabotáž. Kvůli třízápasovému zákazu však nebude moci pomoci svému klubu v nejbližším zápase proti Realu Madrid. 

Domů
Sdílet
Diskuse