Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. září 2019 20:08
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Samey krouží ulicí v Mercedesu, cítí se jako Nipsey Hussle. Ruce si podává se svým gangem

HUDBA
Uložit Uložené

Člen Haha Crew vydává další videoklip ze svého druhého alba XYZ.

Sameyův projekt XYZ sklidil hned po vydání úspěch, ocenili ho kolegové ze scény i posluchači. Za prvních pár dní nasbíral dohromady milion přehrání skladeb na streamovacích službách a své místo si najde i v žebříčcích.

Ještě před tím, než přijde na řadu turné po českých a slovenských městech, jsme se dočkali dalšího videoklipu, který tentokrát dostává skladba Ruky

Podle očekávání se jedná o klasickou reprezent záležitost, která trefně dotváří atmosféru boombapové skladby o sídlišti, ulici a nejbližších přátelích. O tvorbu se podobně jako u Ferrari Mindset postaral Benjamin Buttler se svým týmem. Vizuál se nese v podobné atmosféře, nechybí v něm ani členové FCK THEM.

Už za pár dní spatří světlo světa i náš rozhovor se Sameyem, ve kterém se dozvíš něco víc o albu, ale i o záležitostech mimo hudbu. 

Doporučeno
Ektor, Yzomandias, Rytmus i Separ podle něj rapují do kradené hudby. Kdo má pravdu? (Rozhovor) Ektor, Yzomandias, Rytmus i Separ podle něj rapují do kradené hudby. Kdo má pravdu? (Rozhovor) 15. září 2019 11:13
Domů
Sdílet
Diskuse